christos_antoniou_photography

christos_antoniou_photography

christos_antoniou_photography

christos_antoniou_photography

christos_antoniou_photography

christos_antoniou_photography

christos_antoniou_photography

8 8

FAQ

Κάθε γάμος είναι διαφορετικός όπως και εσείς άλλωστε. Οι προτάσεις μου είναι τέτοιες που να καλύπτουν σχεδόν όλες τις επιθυμίες σας. Μοιραστείτε μαζί μου τις πληροφορίες για τον γάμο σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στέλνοντάς μου email στο chris.photometro@gmail.com και θα σας στείλω τις προτάσεις μου αναλυτικά για την φωτογράφιση του γάμου σας.

Ποιες είναι οι τιμές σας;

Πόσο αξίζει η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπιση του γάμου μας;

01

Το στυλ μου επικεντρώνεται σε πραγματικές στιγμές. Θα σας βοηθήσω να σας κατευθύνω λίγο όταν πρόκειται για τα πορτραίτα σας, αλλά θέλω να είστε ο εαυτός σας. Είναι σημαντικό για μένα να είστε εσείς και οι δύο μαζί. Θέλω να σας καταλάβω με ειλικρίνεια και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα για μένα! Φυσικά θα σας βοηθήσω να σας καθοδηγήσω μέσα στην ημέρα, βεβαιώνοντας ότι είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε στην κατάλληλη στιγμή. Και πάλι, μιλάω για το πώς η σχέση είναι τόσο σημαντική, είναι πραγματικά γιατί εργάζομαι καλύτερα όταν εμπιστεύεστε και συνδέεστε με την εργασία και την προσέγγισή μου. Το θεμέλιο της δουλειάς μου είναι η αφήγηση και η τεκμηρίωση της ημέρας του γάμου σας καθώς ξετυλίγεται. Θέλω να συλλάβω τις γνήσιες στιγμές που συμβαίνουν και να αποφεύγουν τη σταδιοποιημένη και γεμάτη αίσθηση Είμαστε σε αυτό μαζί, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο μαζί.

Ποιο είναι το φωτογραφικό στυλ που έχετε;

02

03

Τι σας αρέσει να φωτογραφίζεται την ημέρα του γάμου;

Μου αρέσει να φωτογραφίζω όλες τις λεπτομέρειες του γαμου. Λατρεύω τη φωτογράφηση ανθρώπων, γι 'αυτό προτείνω την φωτογραφιση πριν το γάμο και μετά το γάμο.

Ποιος θα κάνει την φωτογραφική κάλυψη του γάμου; Φωτογραφίζεται με δεύτερο φωτογράφο;

Φωτογραφίζω μόνο εγώ για να διατηρήσω ενιαίο ύφος και στυλ στην φωτογράφιση του γάμου. Σε περίπτωση που οι αποστάσεις είναι μεγάλες και δεν επιτρέπουν να καλύψουμε και τις δύο προετοιμασίες (γαμπρού και νύφης), τότε ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερος φωτογράφος που θα λειτουργήσει συμπληρωματικά.

04

05

Τις φωτογραφίες του γάμου σας θα μπορείτε να τις δείτε το αργότερο σε περίπου 20 μέρες από την ημέρα του μυστηρίου ανάλογα όμως με την περίοδο του γάμου σας. Θα είναι σε χαμηλή ανάλυση ώστε να μπορείτε να κάνετε τις επιλογές. Με την ολοκλήρωση της δουλειάς θα τις λάβετε όλες σε υψηλή ανάλυση.

Πόσο καιρό μετά τον γάμο θα είναι έτοιμες οι φωτογραφίες μου;

06

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο νούμερο φωτογραφιών που παραδίδουμε και αυτό γιατί όλοι οι γάμοι είναι διαφορετικοί. Να είστε σίγουροι όμως ότι η ιστορία σας θα είναι ολοκληρωμένη. Συνήθως παραδίδουμε 1000 με 1800 εικόνες και αυτή η μεγάλη διαφορά στο νούμερο εξαρτάται από το είδος του γάμου και τις ώρες φωτογράφισης. πχ. αν κάνετε next day φωτογράφιση οι φωτογραφίες θα είναι περισσότερες.

Πόσες φωτογραφίες παραδίδετε;

Πως μπορώ να δεσμεύσω την ημερομηνία και ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής;

Η ημερομηνία δεσμεύεται με την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού και προκαταβολή του 30% της πρότασης που επιλέξατε. Την μεθεπόμενη μέρα του γάμου γίνεται η καταβολή άλλου ένα 40% και η εξόφληση με την ολοκλήρωση της δουλειάς στον χώρο μου.

07

Η προσέγγιση μας στον γάμο και ο λόγος που φωτογραφίζουμε είναι για να "πούμε" την ιστορία της ημέρας του γάμου σας. Το άλμπουμ είναι η αφήγηση και αυτό που θα μείνει ανεξίτηλο στο χρόνο. Θέλω να συμμετέχετε στην επιλογή των φωτογραφιών αλλά θα πρότεινα κάποιες φωτογραφίες να τις επιλέξω εγώ.

Προσφέρετε άλμπουμ;

08

Μπορώ από την εμπειρία μου σε γάμους για να σας ενημερώσω τι λειτουργεί τι δεν κάνει και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα σας. Θα ήθελα πολύ να μπορείτε να έχετε μια ημέρα χωρίς άγχος και να είστε σε θέση να απολαύσετε τον εαυτό σας με τους φίλους και την οικογενειά σας. Είμαι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσω με κάθε τρόπο που μπορώ να το κάνω αυτό ως ελεύθερος από άγχος και διασκέδαση όσο το δυνατόν! Προσπαθώ να πιάσω τον σφυγμό της ημέρας χωρίς να ενοχλώ ή να παρεμβαίνω.

Δεν είμαστε άνετοι μπροστά από την κάμερα.

09

Φωτογραφίζετε εκτός Ν. Σερρών;

Με μεγάλη χαρά. Αγαπάμε τα ταξίδια και θέλουμε να εξερευνήσουμε καινούριους προορισμούς. Έχουμε φωτογραφίσει αρκετούς γάμους εκτός Ν. Σερρών και θα χαρώ να συνεργαστούμε.

10

Τι είναι η pre wedding φωτογράφιση;

Η pre wedding φωτογράφιση είναι η φωτογράφιση που πραγματοποιείται λίγο καιρό πριν τον γάμο σας. Στη φωτογράφιση αυτή, είναι η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα ώστε την ημέρα του γάμου να είστε πιο χαλαροί και άνετοι μπροστά από το φακό. Αυτό που θα μείνει από μια τέτοια φωτογράφιση είναι εξαιρετικές εικόνες που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε είτε για να τυπώσετε κάποιον καμβά στο σπίτι σας είτε για να φτιάξουμε ένα πολύ όμορφο βιβλίο ευχών.

11

Φυσικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενημερωθούμε τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα ώστε να οργανώσουμε την pre wedding φωτογράφιση και να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για την επεξεργασία και την εκτύπωση του βιβλίου.

Μπορούμε να κάνουμε βιβλίο ευχών;

12

Συνήθως δουλεύουμε εννιά (9) έως και έντεκα (11) ώρες ανάλογα το πόσες ώρες θα ολοκληρωθεί η ημέρα του γάμου.

Πόσες ώρες εργάζεστε την ημέρα του γάμου;

13

Το δυνατόν συντομότερο. Συνήθως η έρευνα μπορεί να ξεκινήσει και ένα χρόνο νωρίτερα. Αυτό συμβαίνει για να υπάρχει διαθεσιμότητα από τους επαγγελματίες που θα επιλέξετε να συνεργαστείτε.

Πότε θα πρέπει να κλείσω τον φωτογράφο για τον γάμο μου;

14

STAY UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER

e-bannerespaEKT
e-bannerespaEKT
Μετάβαση στο περιεχόμενο